zoeken
soundcloud facebook twitter

Over Ons

line

DE HARMONIE

Op 10 jarige leeftijd moest ik kiezen; blijf je bij het voetbal of ga je bij de drumband/harmonie. Een beslissing die snel genomen was. Achtereenvolgend kwamen de kleine trom, de pauken, de diep trom, de klarinet, de saxofoon, de hoorn, de trompet en tenslotte de gitaar. Met de gitaar werd een tweede weg ingeslagen:

DE BAND

WHITE LABEL. Een band met uitsluitend top 40 muziek, met een enkel zelfgeschreven nummer, maar vooral met veel plezier. Het publiek was enthousiast, maar jezelf horen was er niet bij. Dat leidde tot de derde verandering in mijn muzikale leven:

DE OPNAME

Een garage aan de achterstraat in Helvoirt werd omgebouwd en de eerste opnames op een analoge 8 sporen recorder waren een feit.

SERIAL SOUNDS

Serial sounds een studio die zich specialiseerde in reclamespots op regionale radiozenders. Na 3 jaar de stap; gaan we door en geven we onze baan op of stoppen we ermee. Het laatste was het geval.

eMPee-recordings

Maar “wie mu’ziek’ is wordt nooit meer beter en dus ben ik zo’n 10 jaar geleden weer begonnen met locatieopnames en opnames op een klein kamertje, welk al gauw te klein werd. De garage werd uitgeruimd, verbouwd en beveiligd en omgetoverd tot een heuse studio: eMPee-recordings. Op 10 januari 2012 hebben wij ons 5 jarig bestaan gevierd. Op dit moment, maart 2013, zijn kinderfeestjes, karaokes, bands, en akoestische opnames de hoofdmoot van eMPee-recordings.